Hata värme!

Usch... I dag var det jättevarmt.... Både jag och glenn blev jättevarma och svettiga. Glenn kändes lite trög och ovillg. Jag tror att det var pga värmen. Så jag joggade bara glenn på de svalaste delarna på volten. Men glenn stod ut och  gick riktigt fint:) Det skulle inte vara speciellt snällt att tvinga glenn gå speciellt hårt i gassande hetta. Istället svampade jag av honnom istället:)

vill haaaaaaaa!!!

Så himla sött:D(länken) det är ju lite för ponny men Glennpa har ju  1 1/2 cm kvar så:) kanske inte så mycket värdighet men ändå sött:)

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=600665&deptid=112&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

Andra lägerdagen

Det var så himla härligt väder idag. Solen sken och Glenn var på topphumör
Vi hade en heldag i stallet och hade jättekul. I dag körde vi två lite kortare och mindre ansträngande pass.  På dressyrvolten var det översvämmning och i ridhuset superdammigt. Eftersom pumpen i stallet var sönder fick vi springa runt i riudhuset med vattenkannor och hikar. Det var jobbigt och tungt men ändå kul.  Och resultatet blev ganska bra. Jag fick träna tillsammans med Shadow och Caroline t (T=tvilling). Det gick ganska bra. Vi tränade lite skänkelvikningar och bommar. Lite öppna och sluta också.  han var lite "flaxig" och lite ofokuserad. Men efter ett par skrittskänkelövningar mjukade han upp sig och blev rikigt fin.   Han får 7/10.

N
ästa pass fick bli på hoppvolten då det hade börjat damma i ridhuset och dressyrvolten var fortfarande översvämmad:) Egentligen var hoppvolten jättetung men gruppen innan hade trampat upp ett bra spår. jag fick ha små gummisnoddar i handen för att jag skulle krama om tygeln mera. Det gick jättebra. Han var helt fantastisk och han gick som en äkta dressyrhäst:) Han var helt underbar och vi hade inga problem alls. jag fick prova på lite förvänd gallopp. Jag trodde att det skulle gå piss då hopphästar inte brukar ha så lätt för sånt. Men han var ju hur dktig somhelst! han gjorde det helt enkelt perfekt. Eftersom det gick så bra så gjorde vi det inte så mycket då det inte var nödvändigt. Han får 10/10!!!

Hello

Hittade ett så himla fint shabrak i fredags:9 Asså ett sådär drömshabrak som man bara mååååste ha... det var så fint att jag blev nästan helt förtrollad. Men även av priset... Det var så himla dyrt! Jag brukar inte vara snål men det var bara för mycket! Suck, jag kan ju sluta drömma om det för det var så dyrt att inte ens jag tycker att det var värt så mycket. Det kostade *trumvirvel* 1150 kr! Asså het sjukt! Vem i  ******** köper ett så dyrt shabrak?
Men jag har ju min underbara glenn så för mig räcker det:) Men man kan ju inte gå  ut ur lillhästen utan en shoppingpåse. ett par vita rid,stretshbyxor, nån mysko miniralsaltsten och lite hästgodis följde med;)

Jag vet...

Att jag inte har bloggat på ett tag... Men jag har ju ett liv också;) Skulle jag blogga mer skulle jag behöva sätta Glenn 2:a. Det är otänkbart eftersom Glenn betyder mest<333 han är underbar och jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt med hnm. och om jag skulle sälja hnm(never!!!) Så skulle jag ju heller inte ha ngt att blogga om:S Hehe... Så kort: glenn betyder allt, Bloggen knappt nått. 
Men nu när det är sommar får jag se om jag blir mer eller mindre aktiv... man vill ju va med Glenn 24 timmar om dygnet men det får jag nog inte:S Och sedan behöver jag ju inte gå i skolan nu när det e sommarlov heller:). Så vi får se....

aja, det har gått ganska bra i veckan. Har tagit det lite lungt. Glenn var på kliniken och blev varmskodd och blev tömkörd. Vi passade också på att få hans tänder raspade.

Jag fick tömköra lite också. jag fick hjälp av Anna påkliniken. Jag skulle gärna vilja lära mig mer då jag kan lära känna Glenn bättre plus att det kan förbättra min ridning. Sedan är det ju bra rehabilitering som jag hoppas att jag inte behöver andvända:)
Men jag vill fortfarande inte tömköra själv då jag inte vill göra fel och förvirra lilla Glenn:) Så jag tar lite hjälp i stallet.

på måndag blir det ridläger i stallet:)  Skönt att man inyte behöver åka iväg långt och att det är med min vanliga tränare.


Dressyrpass

Idag blev det ett lungt dressyrpass. Vi tog det lite lungt och tränadefattiningar och skänklevlikningar. I början var han rikgtigt stel men sedan blev han jättefin:) Våran tränare (dressyr) tror att jag kan tävla l:a på hnm i dressyr:) Det skulle vara kul... Men jag MÅSTE fixa skänkelvikningarna....

Baile na Gleanna



Tingelling.blogg.se

hoppträning för Agneta

I dag gick det ganska bra. Han var mcyket fin men jag måste träna på:
1: handen, eftergiften ska vara framåt, inte uppåt
2: Planera fattningarna
3: tydligare ytterskänkel.
Agneta är sp bra för att man lär sig så himla mycket. jag lär mig mer och mer vrje gång. Och nu när Glenn ossåh e med så blir det ju jättebra:P

Im not riding in the rain

Usch... Vilket ruskigt regn idag:S  När jag kom te stallet ösregnade det och glenn stod sk't lerig i hagen. Han var så himla lerig så att jag stod och ryktade nonstop i 1 1/2 timme. Självklart händer detta då jag har extra bråttom. Så det blev ingen ridning idag:( Men glenn varkade nöjdxD

Imorrn blir det nog hoppträning... Hoppas att han är xtra fin då:)ccd

RSS 2.0